Hielo®

Palvelut

Kuivajääpuhallukset, hiekkapuhallukset ja EpuCoat -pinnoitukset niin kotitalouksille kuin yrityksille.

Monipuoliset palvelut -Yrityksille ja kotitalouksille

Graffititöhryt, noki, maali ja lika – Puhdasta täysin ilman kemikaaleja!

Kuivajääpuhallus on hiekkapuhallukseen verrattuna hellävaraisempi vaihtoehto. Se on jätteetön, vedetön ja kemikaaliton puhdistusmenetelmä.

Kuivajääpuhallusta voi tehdä ympäri vuoden ja se sopii niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Kohteita ovat esimerkiksi kotien ja mökkien ulko- ja sisäseinät sekä julkisivut. Hielo puhdistaa myös veneitä ja autoja joko kuivajäällä tai hiekalla.

Märkähiekkapuhallukset monipuolisesti betoni- ja teräspinnoille

Mikäli kuivajääpuhallus ei kuitenkaan ole kohteeseen tarpeeksi tehokas menetelmä, Hielo tekee myös erilaisia hiekkapuhalluksia. Näiden kahden puhallusmenetelmän avulla voimme tarjota parhaimman puhalluksen kohteelle kuin kohteelle.

Käyttökohteita ovat mm. taloyhtiöiden julkisivu- ja parvekesaneeraukset. Märkähiekkapuhallus soveltuu erinomaisesti betoni- ja teräspinnoille.

Upea kiiltävyys ja erinomainen kesto EpuCoat® -pinnoitteella

EpuCoat®  – pinnoitusmenelmä on kustannustehokas ja patentoitu pinnoitusmenetelmä, joka tekee pinnasta helposti puhdistettavan ja viimeistellyn näköisen. Herättää väripigmentin henkiin ja antaa uskomattoman kiillon! Käsitelty pinta ei tarvitse puhdistuksen jälkeen uudelleenpinnoitusta vuosiin. Siksi EpuCoat® on erinomainen tuote esim. graffitiherkille seinille tai rakenteille.
Pinnoitusmenetelmä antaa erinomaisen suojan ja EpuCoatilla käsitellyn pinnan helppo puhdistettavuus vähentää kemikaalien käyttöä.

Julkisivu-, sisä- ja ulkomaalaukset yrityksille ja yksityisille

Julkisivu-, sisä- ja ulkomaalaukset
Oulun seudulla yrityksille ja kuluttajille
Maalaamme kaikenkokoiset kohteet aina pienistä huoneistomaalauksista laajoihin taloyhtiöiden julkisivumaalauksiin.

Kymmenien tuhansien maalausneliöiden kokemuksella pystymme takaamaan erinomaisen maalausjäljen.

Rakentamisen palvelut laidasta laitaan

Kaipaatko uutta terassia takapihallesi, vai haluatko saunasi uuteen uskoon? Kyllästyttääkö vanhat laatat pesuhuoneissa tai kuluneet laminaatit lattioissa? Tai miten olisi uusi kesäkeittiö takapihalle?

Useiden vuosien sekä useiden kymmenien työmaiden kokemuksella Hielo Oy:ltä löytyy taitoa tehdä remontteja laidasta laitaan – niin suuria saneerauksia kuin pieniäkin asennuksia.

Tutustu tehtyihin töihin kattavassa kuva- ja videogalleriassa!

Katsottavissa on myös paljon ennen ja jälkeen kuvia!

Youtube-kanavaltamme löydät lisää videoita!

Tarvetta puhdistukselle tai pinnoitteelle? Ota Yhteyttä!

Käymme läpi kohteen vaatimat toimenpiteet ja toteutustavat, jonka jälkeen annamme sinulle reilun tarjouksen kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Soita

Sähköposti

Some

mm. videoita!